keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Herrasmannin pk:n vihreä lippu ystävyys päiväkoti

Tänään kokoontui Vihreä lippu lapsiraati kolmannen kerran. Lapsiraadin kanssa tutustuimme Creative Years ystävyys päiväkotiimme kuvien kautta ja vertailimme miten päiväkotimme eroavat keskenään. Mietimme mitä me haluamme kertoa päiväkodistamme ystävyyspäiväkotimme lapsille ja mietimme myös mitä me haluisimme heiltä kysyä.



Creative Years on päiväkoti ja esikoulu Santa Claritassa, Kaliforniassa. Päiväkodissa on omat "ohjelmat" vauvaikäisille (10 vko - 17 kk), taaperoille (18 kk) ja esikoululaisille (2 - 6v).

Päiväkoti on auki klo. 6.00 - 18.00.

Päiväkodissa on aamupala klo. 8.00 ja aamupala tuodaan kotoa (mutta jos he tuovat esim. muroja päiväkodista saa maidon).

Lapset toimivat opettajan kanssa eri luokissa (45min/luokka). Luokkia on mm. matikka ja tiede, musiikki ja liikkuminen ja kirjasto ym... mutta löytyy myös esim. kotileikkinurkkaus. (Omat opetussuunnitelmat 2 ja 3 vuotiaille ja eskareille.)

Aamu- ja iltapäivällä on välipalahetki (välipala tulee päiväkodilta). Lounas on klo 11.45  ja se voi olla esim. pizzaa, raviolia, kananugetteja, makaronia ja juustoa, spagettia ja lihapullia, hampurilaisia ja joka päivä on joku hedelmä. Vanhemmat voivat tilata lounaan päiväkodilta tai tuoda kotoa.

Lepo/ hiljainen aika on klo. 12.30 - 14.30.

VIHREÄ LIPPU JOULUKUUN TEHTÄVÄMME: Joulukortti Creative Years päiväkodin lapsille.

Jokainen  ryhmä tekee yhden max. A4 kokoisen kortin. Ryhmät voivat itse päättää millä tyylillä/menetelmällä kortin tekevät. Toiselle puolelle ryhmät voivat kirjoittaa jotakin itsestään ja laittaa esim. valokuvia. Kortin ryhmäteksi kirjoitetaan englanniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti